[hammer]Conectare

Forumul official al clanurilor [hammer] & [hammer Jr.]

HRISTOS A INVIAT !!!

Distribuiţi

descriptionVa salut .

more_horiz
Va salut pe toti .. din cate am vazut in ultimul timp .. nici o activitate pe forum nimic .. se mai face ceva cu acset clan ? Avand in vedere ca e unul din cele mai bune clanuri PB .. Ar fii un mare pacat sa il parasim ..

descriptionRe: Va salut .

more_horiz
Trebuie sa se faca ceva cu clanul ? Nu prea as crede. Clanul asta nu e ca celelalte sa se desfiinteze si apoi sa il infiinteze 10 persoane .
Avand in vedere ca cs 1.6 nu mai e asa jucat, nici activitatea multora nu mai exista, dar asta nu inseamna ca cineva paraseste clanul asta, cel putin in opinia mea.
PB-ul pe cs 1.6 in Romania nu mai e asa jucat cum era acum 2-3 ani cand populam un server in cateva saptamani.
As propune crearea clanului si pe csgo, chiar daca nu exista modul pb sau cel putin nu stiu eu ca ar exista [asta in cazul celor din clan care au csgo cumparat].

descriptionRe: Va salut .

more_horiz
Sincer daca nu ati vazut nu mai joaca nimeni Cs 1.6 pe bune la ce jocuri sunt in ziua de azi multa lume a uitat de 1.6 mai ales si mod PB ce se mai joaca e doar Clasic arme.

descriptionRe: Va salut .

more_horiz
Mike are dreptate.... acest clan nu e doar de paintball.... putem juca orice joc cu aceste nick-uri... si in plus cei care sunt interesati de alte jocuri si sunt mai multi din acest clan care se joaca ceva gen dota2 sau lol isi pot face o echia cu colegii...

descriptionRe: Va salut .

more_horiz
am gasit un sv de pb romanesc daca vreti sa jucam puteti intra.... 89.34.25.44:27015

descriptionRe: Va salut .

more_horiz
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum